Handboogsportvereniging

Assumburg

Logo

Nieuws van de bond

Binnenkort

Wintercompetitie 2
woensdag 24 okt, 20:00 -
Halloween verschieting
zaterdag 27 okt, 20:00 -
Wintercompetitie 3
woensdag 7 nov, 20:00 -
Wintercompetitie 4
woensdag 21 nov, 20:00 -

Routebeschrijving

 

Route vanaf de snelweg A9:
Neem de A9 richting Alkmaar vanuit Amsterdam of richting Amsterdam vanuit Alkmaar. Pak de afslag Heemskerk. Sla rechtsaf op de rotonde (1 kwart, Communicatieweg). Ga rechtdoor bij de stoplichten (De Baandert). Bij de volgende twee rotondes rechtdoor. Bij de T-splitsing linksaf (Mozartstraat). Bij de rotonde rechtsaf (1 kwart) en volg de weg (Marquettelaan) tot de rotonde. Sla hier rechtsaf, dit is de Rijksstraatweg. Na de verkeerslichten de tweede afslag rechts. Rij de weg helemaal uit en neem de bocht naar links. Ga na ongeveer 500 meter het volkstuinencomplex Bickershof op. Rij deze weg helemaal uit. Aan het eind is het clubgebouw.

 

Route vanuit Beverwijk / Heemskerk:
Vanaf de Rijksstraatweg. Na de verkeerslichten bij de patatoloog de tweede afslag rechts. Rij de weg helemaal uit en neem de bocht naar links. Ga na ongeveer 500 meter het volkstuinencomplex Bickershof op. Rij deze weg helemaal uit. Aan het eind is het clubgebouw

 

Route vanuit Castricum:
Vanaf de Rijksstraatweg. Sla linksaf bij Kitty Beentjes/Camping. Na ongeveer 300 meter rechtsaf slaan (eerste rechts). Na ongeveer 100 meter is links de ingang van volkstuinencomplex Bickershof. Ga hierin en rij de weg geheel uit. Aan het eind is het clubgebouw.

Zomaar een plaatje

Doelpak in het donker.jpg

Sponsor